aristo@eunet.rs
  +381 (21) 421750      Fax: +381(21) 421751    Adresa: Filipa Višnjića 21, Novi Sad

O nama

 

"Aristo" doo je privredno društvo koje na tržištu Srbije uspešno posluje dugi niz godina. Preduzeće je osnovano 25. januara 1991. godine kao trgovinsko preduzeće, od strane Radenković Snježane i Ćulibrk Jugoslava. Već od 1994. godine počinje snadbevanje pekara svim potrebnim repromaterijalom, što je do danas osnovna delatnost društva.
 
Dve godine kasnije kreće saradnja sa firmom Lesaffre, sa fabrikom Budafok Budapest i "Aristo" postaje generalni zastupnik "Budafok" kvasca za teritoriju Srbije, koji sve do danas pekari prepoznaju isključivo po kvalitetu.
 
Od svog osnivanja, "Aristo" saradnju ostvaruje samo sa pouzdanim kompanijama, pa 2001. godine partner firme postaje austrijska kompanija backaldrin (Asten, Austrija), jedna od vodećih kompanija u proizvodnji repromaterijala za pekarstvo i poslastičarstvo, prisutna u više od 90 zemalja sveta. Njihov proizvodni program je upotpunio našu ponudu i odgovorio raznovrsnim zahtevima domaćih pekara uz garancije kvaliteta. Naredne godine počeli smo da uvozimo italijanske rukavice "Brickman", te kako je proizvod opravdao dobru reputaciju koju uživa širom sveta, i danas se nalazi u našoj ponudi, a na rukavicama se pored logoa "Brickman" štampa i logo "Aristo".
 
Od 1997 godine preduzeće posluje u sopstvenom poslovnom prostoru na adresi Filipa Višnjića 21  u Novom Sadu, u moderno dizajniranom objektu opremljenom kancelarijama, prodavnicom, magacinom i hladnjačama.

 

Designed by Prestigio design