aristo@eunet.rs
  +381 (21) 421750      Fax: +381(21) 421751    Adresa: Filipa Višnjića 21, Novi Sad
VTEM skitter

Dobrodošli na zvaničan sajt Aristo

VTEM skitter

Ljubazno osoblje

VTEM skitter

Pouzdan partner

VTEM skitter

Postanite jedan od naših klijenata

VTEM skitter

Sigurno neće pasti!

1     O nama

"Aristo" doo je privredno društvo koje na teritoriji Srbije uspešno posluje dugi niz godina. Preduzeće je osnovano 25. januara 1991. godine kao trgovinsko preduzeće,od strane Radenković Snježane i Ćulibrk Jugoslava. Od 1994. godine društvo počinje da snadbeva pekare svim potrebnim repromaterijalom, što mu je do danas osnovna delatnost. Posluje u sopstvenom prepoznatljivom, moderno dizajniranom objektu sa kancelarijama, prodavnicom, magacinom i hladnjačama.

2     DISTRIBUTER BUDAFOK KVASCA

Od 1996. godine firma počinje saradnju sa kompanijom Lesaffre, jednom od vodećih u svetu u proizvodnji kvasca, i njihovom fabrikom "Budafok" u Mađarskoj, te od tada na tržište Srbije, kao generalni distributer,uvozi "Budafok" kvasac koji sve do danas pekari prepoznaju isključivo po kvalitetu.

3     DISTRIBUTER BACKALDRIN-a

Od svog osnivanja, "Aristo" saradnju ostvaruje samo sa pouzdanim kompanijama, pa 2001. godine partner firme postaje austrijska kompanija "backaldrin",jedna od vodećih kompanija u proizvodnji repromaterijala za pekarstvo i poslastičarstvo, prisutna u više od 90 zemalja sveta. Njihov proizvodni program je upotpunio našu ponudu i odgovorio raznovrsnim zahtevima domaćih pekara uz garancije kvaliteta.

Designed by Prestigio design